Net0Manager en son atılımını açıkladı: Net0Manager Yetkinlik Haritası. Bu dinamik kaynak, tüm sektörlerdeki KOBİ yöneticilerini, çalışanlarını ve girişimcilerini sürdürülebilir değişimi yönlendirmek için gerekli becerilerle donatmak üzere tasarlanan öncü Net Sıfır eğitim kursunun temelini oluşturur.

Yetkinlik Haritası, Net Sıfır kavramının anlaşılmasından pratik çözümlerin uygulanmasına kadar her şeyi kapsayan altı modüllü bir eğitim yolu sunar: 1. Net Sıfır Kavramını Anlamak; 2. Net Sıfıra Olası Tepkiler ve Önlemler; 3. Net Sıfır Planı Oluşturmak; 4. Net Sıfır Olmanın Avantajları; 5. Değer Zincirinde Net Sıfır; 6. Net Sıfırın İletişimi.

Net0Manager, uzman bilgi ve becerilerine erişim sağlayarak, katılımcıların karbon emisyonlarını azaltmalarını ve küresel olarak Net Sıfır’a ulaşmaya aktif olarak katkıda bulunmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.

Fark yaratmaya hazır mısınız? 6 dilde (İngilizce, İtalyanca, Litvanca, Türkçe, Macarca ve İspanyolca) Yetkinlik Haritasını buradan okuyun. Net Zero Manager projesinin eğitim girişimlerini takip edin ve daha yeşil, daha sürdürülebilir bir geleceğe yönelik harekete katılın. Birlikte Net Sıfır standartlarına ulaşabilir ve daha iyi bir dünya yaratabiliriz.

Kategoriler: Senza categoria

0 yorum

Bir yanıt yazın

Avatar placeholder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir